Helluu! :)

2012-04-30 / 17:28:33
Idag när jag vaknade gick jag och mamma till sjukgymnasten för att kolla min fot. Sen efter det gick vi och köpte glass :P Hahha, jag var på sjukt dåligt humör för jag ville bara därifrån och hem till Filip min älskling<3 Sen så gick jag hem till honom och han mötte mig halvägs :) Så snäll som han är :D <3
Sen så var vi där hos honom och typ lyssnade på musik. Oj juste.. jag råkade somna i hans säng.. hihi xD Sorry Filip men är man trött så är man xD Sen så gick jag hem och drack lite. Det är ju så sjuuuukt varmt ute!! Sen gick jag mamma och min lillasyster och tog en spruta mot typ cancer eller nåt. Jaja, inte så himla viktigt! ^^ Hahah, skoja x) Sen så gick vi hem igen och jag tog lite mat. Nu sitter jag här och chattar med Alexandra min bästavän ^^ Här är hennes blogg: www.alexaaandra.blogspot.se Sååååå se till att checka den när ni ändå är här :)<3
Ja.. det är ju valborg idag, men jag har inget speciellt att göra. Hoppas på att träffa Filip senare ikväll<3
Jag ska nog lyssna på musik nu, det blir den här låten: http://www.youtube.com/watch?v=1wYNFfgrXTI
Den är såååå bra men den är också sorlig.

Men vi får höras snart :)


KRAM!
/❤Pompompajen❤

Hej igen !

2012-04-28 / 23:50:47
Haha, ja du läste ju rubriken.. xD Jag har precis kollat på tv. Vet inte vad pogrammet heter, men det var så sjukt dåligt så jag tappade tålarmodet och satte mig här :) Det var väl bra? Just nu sitter jag och lyssnar på musik, det är ganska soft ^^ Det har varit en jobbig dag, men en bra kväll. För på dagen hände det massa knas, sen fixade det sig. Sen var jag tvungen att vara utan min älskling hela dagen och det var jättesvårt!! <3 Sen vid typ halv 10 elr nåt så träffades vi. Sen så hände det en sak påväg hem från honom, Det var typ 5 killar med moppe som körde förbi, kändes som dom typ följde efter. Men jag vet inte riktigt. Dom ropade nåt fult till mig, sen så gasade dom och skrek. Fulla eller vad? :O Jaja, sjukt läskigt iallafall så jag tog en annan väg som var lite längre. Jag är jättetrött faktiskt, men jag ska försöka hålla mig uppe ett tag till, för jag orkar inte sova.. hahah klart jag orkar men jag vill inte :3 Men vi får väl säga godnatt nu iallafall :) Sååå, natti nattiii Kram!
/❤Pompompajen❤

Hej hej !

2012-04-28 / 15:00:23

Jag heter Amanda och är 15 år. Jaq gillar att sjunga dansa och att vara med mina kompisar.
 Jag är en som gillar att vara med famljen också. Den här bloggen ska handla om allt möjligt. Typ mode, vardag, kompisar, musik och massa annat :) Jag har bloggat förut faktiskt, men då delade jag bloggen med en annan.
Nu tänkte jag börja själv och det här är en bra start. Så vad säger ni? Nu kör vi, det här ska bli super kul! Hoppas många av er läser :)

En bild på mig ! ^^


Kram kram! <3

/❤Pompompajen❤

Välkommen till min nya blogg!

2012-04-28 / 14:45:10

/❤Pompompajen❤
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se